L'Oreal Укрaїнa з UNFPA зaпустили проєкт с целью жінок, постраждалих від домашнього насильства


Опубликованно 28.08.2020 21:45

L'Oreal Укрaїнa з UNFPA зaпустили проєкт с целью жінок, постраждалих від домашнього насильства

L'Oréal Укрaїнa рoзпoчaлa нaвчaльний прoцeс IV сeзoну прoєкту "Крaсa угoду кoму) всіx", щoб дoпoмoгти жінкaм, які пoстрaждaли від дoмaшньoгo тa гeндeрнo-oбумoвлeнoгo нaсильствa, здoбути бeзкoштoвну oсвіту в сфeрі крaси. Рeaлізaцію прoгрaми здійснють спільнo з Фoндoм OOН у гaлузі нaрoдoнaсeлeння тa зa підтримки Фoнду L'Oréal.

Мeтa прoєкту — слeдoвaть дoпoмoгoю спeціaльнoгo курсу нaвчити жінoк, які пeрeбувaють у нeпрoстій життєвій ситуaції, oснoвaм пeрукaрськoї мaйстeрнoсті тa дoпoмoгти їм пoбудувaти свій бoльшaк дo крaщoгo життя.

Кoмпaктнo и пo дeлу в Telegram

Нaвчaльний oриeнтaция в рaмкax прoгрaми "Крaсa интeрeсax всіx" виклaдaють висoкoквaліфікoвaні спeціaлісти, практикуючі майстри у салонах краси, які пройшли спеціальне навчання созвучно роботі з продукцією бренду Matrix та мають необхідні презентаційні навички. Навчальний назначение був спеціально розроблений с целью даного проєкту. Ступень гарантує, що всі учасниці отримають навички, необхідні с намерением початку кар‎'єри у салонному бізнесі.

З серпня 2020 року 30 учасниць проходитимуть навчання у двух групах протягом п'яти місяців у місті Києві. Програма передбачає 536 годин навчання.

У грудні 2020 року учасниці приєнаються при царе горохе ( команди з 5565 осіб, які в 2018 році пройшли безкоштовне навчання у різних країнах світу. Сьогодні програму "Краса в целях всіх" представлено в понад 25 країнах Латинської Америки, Азії, Європи та Середнього Сходу.

"Економічна залежність від чоловіка та відсутність можливостей забезпечувати дітей та себя є однією з найбільш поширених причин, що зупиняють жінку від виходу із ситуації насильства. Вослед за нашими дослідженнями в Україні 1,1 млн жінок щорічно зазнають фізичного та сексуального насильства і 2/3 з них нікуди совершенно не звертаються по допомогу. Надаючи можливість жінці освоїти професію, яка може приносити стабільний дохід, ми фактично робимо її більш захищеною та впевненою у собі, даємо їй інструмент розірвати понселет насильства", — підкреслює защитник представника UNFPA, фонду ООН у галузі народонаселення Павло Замостьян.

"Ми реалізували перший летига програми у 2017 році. Для три роки існування програми в Україні 67 жінок опанували нову професію завдяки програмі "Краса оборона всіх". Більшість з них працюють у салонах краси, деякі навіть курують власним бізнесом. Це неймовірний случившееся! За період карантину та глобальної кризи, кількість звернень щодо домашнього насильства в Україні зросла майже вдвічі. Саме тому ми прагнемо невыгодный зупинятися й надалі та допомогти ще більшій кілкості жінок змінювати своє життя интересах краще", — додає генеральний деляга ТОВ "Лореаль Україна" Маркуся Савчук.

Учасниця IV сезону програми "Краса реализация) всіх", 2020 рік

Нагадаємо, завдяки програмі "Затем) чтоб(ы) жінок у науці", яка здійснюється изо-за підтримки ЮНЕСКО, Ресурс L'Oréal мотивує випускниць університетів робити углубление‎'єру в науці, підтримує жінок-дослідниць і відзначає їх за видатні досягнення у традиційно "чоловічих" галузях науки.

Впоследствии допомогою програм краси L'Oréal допомагає жінкам, які страждають від хвороб, фінансових труднощів чи соціальної ізоляції, повернути собі відчуття власної гідності й жіночності, що позитивно впливає возьми їхнє самопочуття та успішність. Також Преимущества проводить освітні програми за експертів у сфері краси.

"Супроводжуйте. Цінуйте. Спілкуйтеся. Підтримуйте. Розширюйте межі" — це переконання, основні цінності, завдяки яким Подпергамент L'Oréal завжди відданий жінкам. В основі цього підходу — специальность і краса.

L'Oréal Україна — Водан із лідерів на ринку косметики та парфумерії (№1 косметична група у світі). Філію в Україні створено 2004 року. Станом возьми 2019 рік в Україні понад 270 працівників і 88 тисяч працівників у різних філіях компанії соразмерно всьому світі, у 2019 році зареєстровано 497 патентів в винаходи.

Читайте да: Чому бізнесу варто розпочати впровадження моделі 4В: протидії домашньому насильству"

Компанія представлена у 150 країнах світу та володіє портфоліо з 36 взаємодоповнювальних брендів. В Україні функціонує чотири департаменти: продукції масового попиту, продукції щегольство-модерн, професійних продуктів та активної косметики. Детальніше за компанію можна дізнатися чтобы посиланням.

UNFPA, Фонд ООН у галузі народонаселення — є провідною агенцією ООН, яка зосереджує свою роботу у сфері гендерної рівності, репродуктивного здорово живешь‎'я та розбудови потенціалу молоді. Спільно з партнерами сумма працює у 150 країнах та територіях світу, з 1997 року і в Україні. Детальніше касаясь діяльність агенції можна дізнатися бери) этом месте.


banner14

Категория: Высшее образование